Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

Përgatiten Hackerat Shqiptar!

Përgatiten hackerat shqiptar nga 'Kosova, Shqipëria, Maqedonia, etj' Për sulmim kibernetik në 17/02/2013 për Pavarsin e KOSOVËS! Hackerat Përgatiten me 100+ Site Të 'Serbis, Maqedonis, Greqis, Rusis dhe krejtve atyre që nuk e pranojn KOSOVËN shtet!

HACKING IS NOT A CRIME!

++CyberNews AL

0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=