Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

Hakeret shqiptare sulmojne Projektet politike te Migracionit
Disa ore me pare hakeret shqiptare Kosova Hackers Team me antaret : X-c00deR , TheLegend , TigriHackers sulmuan Projektet politike te Migracionit.Ato duke tentuar te hackoj qelluan ne panel duke publikuar panelin e administratorit ato emberriten qellimin e tyre.
Pervec kesaj ato hackuan dhe shum webe te tjera si Spitale , Shkolla ,Travel dhe emisione sportive. Ato gjithashtu arriten te thyenje faqen e Maita [Afrike] dhe gje e cila tregon sukses maitaprojects.co.za. ++CYBERNEWS AL

0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=