Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

Hakerët shqiptarë festojnë ndryshe

Hackerët shqiptarë veq fillojn me festimet!

-Albania Criminal Group-

Hakerët e rinj nga Kosova, të cilët e quajnë veten si Albania Criminal Group (ACG), kanë vendosur ta festojnë ndryshe 5-vjetorin e shpalljes së pavarësisë së Republikës së Kosovës.
Ata sot kanë filluar një sulm ndaj faqeve të ndryshme sllave, përfshirë ato serbe, ruse dhe ukrainase, ndërsa deri tani kanë hakuar 67 ueb-faqe të ndryshme.
Websitet:
1. http://www.mcpc.org.ua/
2. http://dju.org.ua/
3. http://kontaktor.com.ua/
4. http://www.kontakt.cpanel1.adamant.ua/
5. http://qmsc.com.ua/
6. http://artia.com.ua/
7. http://www.3bears.com.ua/
8. http://www.mebius.kiev.ua/
9. http://avtobora.com.ua/
10. http://www.anspektr.com/
11. http://proteinoff.com.ua/
12. http://glissada.biz/
13. http://www.headstart-design.co.uk/index.html
14. http://www.wcrk.gov.cn/index.html
15. http://www.stzsj.gov.cn/index.html
16. http://www.hljms.gov.cn/index.html
17. http://www.sxprice.gov.cn/index.html
18. http://tcc.e-bestis.com.tw/index.html
19. http://www.shahriyarfootball.ir/
20. http://zakarpattya-info.com/
21. http://avtobora.com.ua/
22. http://www.anspektr.com/
23. http://www.martinica.com.ua/
24. http://glissada.biz/
25. http://simplysean.co.za/
26. http://www.maxpal.com.tw/index.html
27. http://www.designmonic.se/index.html
28. http://www.host-gratis.ro/
29. http://pasmar.ro/
30. http://www.web-idea.net.ua/
31. http://www.tvoy-sad.com/
32. http://virginhairvietnam.com/
33. http://www.likecottage.com/
34. http://www.opremanje.rs/
35. http://theweddingexpertsinzagorohoria.com/
36. http://finscore.com.br/
37. http://fliana.com.ua/
38. http://www.birografika.rs/
39. http://www.winns.rs/
40. http://www.triytsya.kiev.ua/
41. http://borispolagro.com.ua/
42. http://pendulumconstruction.com/
43. http://www.atavola.co.za/
44. http://www.pjauto.net/
45. http://niitt.ru/
46. http://natalybeauty.ru/
47. http://www.central-insurance.ru/
48. http://club-girafik.ru/
49. http://iktedu.adpu.az/
50. http://860omsp.ru/
51. http://natalybeauty.ru/
52. http://ecorossnab.ru/
53. http://acrylon.ru/
54. http://compdedovsk.ru/
55. http://www.toner-bazar.ru/
56. http://masterbig.ru/
57. http://panda-magazine.ru/
58. http://sisadmin.msk.ru/
59. http://www.wereteno.ru/
60. http://iglesiacristianaonline.com/
61. http://autobot.msk.ru/
62. http://mrequiposmedicos.com/
63. http://yoprefierosonreir.org/
64. http://elamordeverdad.com/
65. http://vencloro.com.ve/
67. http://www.mrequiposmedicos.com/

-Kosova Warriors Group-

Edhe grupi i hackerave shqiptar KOSOVA WARRIORS GROUP Vazhdon me Hackimet Websitet ne vijim...

-Kosova Hackers Team-


Hackerat shqiptare festojne ndryshe

Groupi i hackerave KHT CreW me antaret x-c0ddeR , TheLegend dhe TigriHackers dje ne oret e vona sulmuan faqen e MMA.Duke na uruar 5 Vjetorin e pavarsise se Kosoves ata arriten me suksese sulmin ndaj MMA ne Afrike , kurse KHT CreW per sot paralajmron ministrit e ndryshme . Gjithashtu nuk dolen pa hackuan ndonje Ministri , spital , program sportiv , linux sites ose parti. Nuk u ndalen pa hackuar dhe qytetin amerikan te Boca ,Florida./RG
MMA: http://www.mmasouthafrica.com/joomla/index.php
Ministria Afrikane: http://ctkhappeningministries.co.za/
Boca,Florida: http://cityboka.se/
Foto:

0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=