Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

KWG Sulmoi Komunën e regjonit të Shkupit

Një sulm i organizuar nga Kosova Warriors Group, ka ndodhur sot ndaj faqeve të Maqedonisë. Sulmi është bërë ndaj faqes së komunës së regjionit të Shkupit. Në këtë faqe është lënë stema e KWG's.


Ky sulm, thuhet në kumtesën e KWG, u krye në shenjë revolte ndaj rrahjeve e sulmeve të shumta që po bëhen kundër shqiptarëve në Maqedoni .

Në faqen e sulmuar publikohen informacione rreth investimeve në Shkup, turizmit, etj, përfundon kumtesa.
-------------------
KWG Shkruan në faqen zyrtare në facebook:

Një sulm i organizuar nga Kosova Warriors Group, ka ndodhur sot ndaj faqeve të Maqedonisë, ku nga fansat e KWG'së kishin kërkuar sulm të mënjehershëm ndaj Maqedonisë, dhe ky sulm erdhi. Sulmi ka ndodhur ndaj faqës së komunës së regjionit tëshkupit, ku kemi shpartalluar dhe kemi lënë stemen e KWG's.
Linux skopjeregion.gov.mk 3.2.0-4-amd64 #1 SMP Debian 3.2.51-1 x86_64
Faqja: http://skopjeregion.gov.mk/------
Faqja: http://tourism.skopjeregion.gov.mk/------
Faqja: http://www.invest.skopjeregion.gov.mk/

0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=