Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

Thyhet faqja e Ministrisë Federale të Tregtisë së BH-së


Hakerët shqiptarë kanë sulmuar edhe ueb-faqet e institucioneve të Bosnje dhe Hercegovinës. Këtë herë cak i sulmit ishte Ministria Federale e Tregtisë.
Në ueb-faqen e thyer, fmt.gov.ba, shkruan në anglisht: “Kosova është Shqipëri - nuk ka paqe me Serbi”, ndërsa gjendet edhe një video që do ta postojmë më poshtë.
Sipas një njoftimi që ka ardhur në emailin e redaksisë sonë, faqja është thyer nga hakeri që e quan veten “Misteriozi Pirat”, nga grupi "Kosova Warriors Group".
“Arsyeja e këtij sulmi ishte mos pranimi si shtet nga Bosnja”, thuhet në email.


0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=