Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

Antari i Grupit WildClique 'Speedcrack' Përgatitet Për 17 Shkurt.

Antari i Grupit Te Hackerave Shqiptar WILDCLIQUE  'Speedcrack' Pergatitet Per 17Shkurt me 300+ Website Të Greqis, Maqedonis, Serbis, etj. Dhe disa të tjera të qeveris '.GOV.'
Shikoni fotot Për Më Shumë!
/CYBERNEWS-AL.BLOGSPOT.COM/

0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=