Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

Srbija Lov - Portal Informativ flet për sulmin kibernetik që bëri Kosova Warriors Group ndaj portalit te njohur Sërb!

Portali Më I Njohur SËRB Flet për hackerat shqiptar!pas një sulmi kibernetik nga hackerat e njohur shqiptar "KWG-Crew" Kosova Wariors Group-Përthkyer Në Shqip...


Përsëri Gjahtarët Shoqata faqe hacked

Për herë të dytë në një muaj Shoqata Gjuetia faqe hacked nga nacionalistët shqiptarë!Faqja e internetit Gjahtarët Shoqata ka ndryshuar, vënë një zi dykrenore në një sfond të kuq!Shih www.lovackakomora.rs

 

faqen është mbishkrim: 'Kjo faqe është hacked nga Kosova Warriors grup' (hacked nga Kosovës grupeve luftëtar), dhe anonim! Në këmbë dhe gjithashtu blasfemia kundër serbëve, rusët, grekët, maqedonasit dhe të gjithë 'antialbania'!


Është e mundur që, pas thatë më parë, njerëzit përgjegjës për këtë faqe interneti Gjuetia Shoqata nuk ka marrë masa të mjaftueshme, dhe tani ri-duke kërkuar në të njëjtën gjë?/CyberNews-Al.BlogSpot.Com
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WEBSITE: http://www.srbijalov.com/news.php?readmore=557

Kosova Wariors Group
Logo: PORTALI SËRBISË!

0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=