Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

"KWG Crew" Përsëri Në Sulm!

Pas Nje Sulmi kibernetik gjat nates se vitit te ri ! 1 or pas Mesnates sulmuan Radio e famshme serbe : Banijski Radio Mix Sulmi u be nga : Kosova Warriors Group ! Websiti tane esht ne Normalitet. Websiti qe  Sulmuan ishte : www.banijskiradiomix.com Dhe esht hedhur dhe ne Zone H ku ju mund ta shifni :www.zone-h.org/mirror/id/18851184 Ku esht Sulmuar nga Pjestaret e : KWG CREW !

Lajmi i hedhur ne Websitin e Tyre Eshte : https://www.facebook.com/BanijskiRadioMix/posts/182356621905122 Ku Ketu shifet ne gjuhen serbe qe Esht sulmuar 1 or pas mesnates nga Pjestaret e grupit :
Kosova Warriors Group !!!

0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=