Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

Interivsta me DARKEVILZ "DNX , SAYMON"

Cybernews : Pershendetje SayMon dhe DNX
SaymoN : pershendetje
DNX : prsh
Cybernews : DNX si Formues i Darkevilz sebashku me transparent pse nuk pranoi kerkesen transparent te invervistohet
DNX : per arsye personale kontaktoni me ate
Cybernews : Saymon ne cilin Vit u Formua Darkevilz
SaymoN : 2009 nga transparent dhe dnx por Grupi quhej KCW – Kosova Cyber Warriors
Cybernews : Pse vendoset ta ndërroni emrin e grupit
DNX : Arsye Personale
Cybernews : Sa Antar jeni ne grup ?
SaymoN: 4
Cybernews : Qfar Sulmoni ?
SaymoN : Qdo Gjë se ka lidhje me Sllavt Kryesisht Websites !
Cybernews : Keni pasur ndonje Forum
DNX : Po www.darkevilz.net
Cybernews : A ka ndonje grup tjeter me Emrin Darkevilz
DNX : Jo , por ka disa mashtrues te cilet quhen Darkdevilz por ata sjan as nuk do jen pjes e Grupit ton
Cybernews : Jeni te vetem apo keni ndihm nga ndonje grup tjeter hakeresh?
DNX : Hackojm vetem , per shoqeri kemi miljona shoutout RETNOHACK , D4rkf0x , CANTWO , DAILEXX
Cybernews : Keni ndonje armik virtual (HAKER) SHQIPETAR?
SaymoN : kemi , sdoti publikojm.
Cybernews : Keni ndonje mesazh per fund , pasi qe nuk deshironi te vazhdoni intervisten ?
DNX & SaymoN : shoutout CaKy , LeKy ish PZHG (PRiZRENIHACKERSGROUP)
DNX &SaymoN : HAVE NICE DAYS .
DNX & SaymoN : SHQIPTARET JAN TE PA HAKUAR.

1 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=