Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

Hackohet Faqja "Thirrja ne Tehuid".

Faqja Thirrja ne Tehuid sekt Fetar i cili Deformon fen Islame dhe shpif gjera
te ndryshme ndaj Islamit esht Sulmuar nga Kosova Warriors Group !
Faqja Sulmohet per arsyeje se jan Sekt fetar qe shpifin ndaj Islamit!
 

Sulmi u be nga hackerat e njohur kosovar : Kosova Warriors Group

Operacioni #AntiSekt - U mbush me sukses !
Website: http://www.thirrja-ne-teuhid.com/
/CYBERNEWS-AL.BLOGSPOT.COM/

0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=