Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

28 November #OpSerbia


Pentagon Security Team, sapo formuar grupi i hackerave shqiptar u anëtarësuara, ka zbuluar synimet e saj për të filluar një fushatë kundër Serbisë 28 nëntor 2013.

Datë e cila shënon fillimin e postimit, të quajtur #OpSerbia, përkon me ditën në të cilën Shqipëria feston pavarësinë e saj.

Në një video njoftuar operacionin, hakerat kanë bërë një montazh e skenave të ndryshme nga lufta e Bosnjës, veçanërisht skenave që lidhen me rrethimin e Sarajevës dhe masakrën e Srebrenicës.

YouTube ka hequr videon e tyre për shkelje politike mbi përmbajtjen tronditëse dhe të neveritshme. Megjithatë, hakerët kanë publikuar atë në Facebook, i cili është i njohur për të qenë "i ngadalshëm", kur është fjala për heqjen lloje të caktuara të përmbajtjes.

Pentagon Security Crew nuk ka njoftuar asnjë nga objektivat për #OpSerbia, por grupi.


++CyberNews AL++

0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=