Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

Pentagon Security Crew: "17 Shkurt Pavarsia e Kosovës #OPSerbia #OPGreece #OPRussia #OPMontenegro"


Pentagon Security Crew (PentaSEC) dhe aLb Sec Army (Armata e Siguris Shqiptare) njoftojn të gjith hakerët shqiptar që të bashkangjiten në sulmin kundër Sërbisë, Rusisë, Greqisë dhe Malit të zi me datë 17/Shkurt/2014 pasi është PAVARSIA E KOSOVËS!.

Postimi në Facebook:

KLIKO KETU PER TE SHIKUAR POSTIMIN !  .


[+] Foto e Publikuar nga PentaSec Team [+]
(Fuck Pasic - Tito - Milosevic)

[-] Webfaqet e hackume do të publikohen në CyberNews-AL.blogspot.com [-]

BC


0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=