Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

HAKERËT SHQIPTARË i shpallin luftë Beogradit, ata sot kanë sulmuar faqen qeverisë serbe për atomin


Përmes një kenge të Hakerët shqiptarë nga Kosova – KHZ (Hacked by Albanian Hackers Zone) aty po ashtu edhe jepen mesazhe dhe ndaj qeveritarëve aktula në Kosovë dhe problemi e Luginës së Preshevës,  siq thuhet , jo, jo kurr nuk e lëmë nën shkini.., njofton agjencia informative “Presheva Jonë”. (“Ku janë bijtë e shqipes, atdheu ju thërret, se ty nanë Kosovë nuk të lam vetë..”)

www.srbatom.gov.rs


Hacked by Albanian Hackers Zone quhen Hakerët nga Kosova, përkatësisht grupi KHZ (Kosova Hackers Zone) po vazhdojnë luftën e tyre virtuale kundrejt Serbisë dhe këtë e konfirmon sulmi më i fundit i bërë prej tyre kundrejt disa ueb faqeve të internetit të cilat u takojnë institucioneve kryesore të qeverisë serbe. Sulmi ka ndodhur gjatë ditës së sotme më 16 shkurt 2012, pra pak orë para pavrësisë së Republikës së Kosovës.


“Ku janë bijtë e shqipes, atdheu ju thërret, se ty nanë Kosovë nuk të len vetë..”

“Pershendetje ju njoftojm se sot me daten 16 shkurt 2012 nga grupi Kosova Hackers Zone eshte hakuar njeri nga sajtet e qeverisë serbe www.srbatom.gov.rs ky ishte nje sajt i agjencis për mbrojtjen kundër rrezatimit jonizues dhe bërthamore…” thuhet ndër tjera në një njoftim të KHZ së që na ka ardhur në emailin redaksisë sonë. Ndërsa, në fund të foto së madhe nën flamurin e kuqezi shkruan: #Message for Serbian People …  Ju Mendoni që KOSOVA nuk është ende e pavarur E keni gabim , Sepse Pavarsia e Kosovës është shpallur , Më 17 shkurt të vitit 2008  Mitrovicën nuk e shesim, Mitrovica është e jona si gjithmonë Ne nuk duam paqe me ty, sepse unë urrej skllevër. Data e ”17 Shkurtit” po i afrohet për të bashkuar të gjithë shqiptarët Amanet e kom prej shqipes ta ruj venin tem kuq e zi e kom flamurin e ruj nmes t’zemres tem

Madje kur klikohe tmbi ket adresë të re të “web faqes së qeverisë” aty dygjohet kengë shqipe bashkë me flamuin e shtrië mbi kokat epopullatës..ku kenga bënë fjalë për Shqipërinë etnike dhe heronjë, dëshmorët që dhanë jetën për liri. Përmes kësaj kenge aty po ashtu edhe jepen mesazhe dhe ndaj qveritarëve aktula në Kosovë dhe problemi e Luginës së Preshevës, siq thuhet , jo, jo kurr nuk e lëmë nën shkini...


Për sulmet e shpeshtuar ka raportuar sot edhe agjencia serbe Tanjug  sipas së cilës “hakerët shiptarë faqeve te qeverisë serbe po i vjenë flamuj shqiptare..”, siq po vërehet edhe në ketë foto lart..

+++ CyberNews AL

0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=