Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

Policia e Kosovës në lidhje me arrestimin e: Hakerat serbë sulmuan shqiptarë disa vende


Hakerat shqiptarë kanë sulmuar faqet e internetit të shumta sot arrestimin serbe e dy anëtarëve të Shërbimit Policor të Kosovës / SHPK / Merdare në rajon.

Një grup i quajtur "hakerët ilire" të mbetur në mesazhin faqen sulmuar web se këto arrestime provokojnë Shqiptarët Serbët dhe Kosova gjithë.

"Mesazhi për popullin serb! Shqiptarët u arrestuan qëllimshme. Serbët e Kosovës dhe provokojnë të gjithë shqiptarët. Nëse ju mendoni se ne jemi gabuar që të jetë i heshtur. Që i përkasin kombit shqiptar është testuar. Flamuri kuq e zi është i përhapur, "tha një mesazhi.

Downed e www.eposlovanje.org faqet, www.microcer.rs, www.carvel.rs, www.mona.rs, www.sskolaraca.rs / tag.php, www.danisarajeva.com, www.narodnimuzej.rs, www . sportskamedicina.net, www.mg-serbien.com, www.basjako.com, www.savezucitelja.com, www.makoautomobili.co.rs, www.dzraska.rs, www.mspbg.rs, www.scb.travel , www.mmc.co.rs, www.ufts.rs, dhe www.kzmstarigrad.org.rs www.yozenyogurt.com.

Dy oficerë të SHPK-së uniformë, të armatosur me pistoleta dhe pushkë automatike, si dhe me pajisje të posaçme për të matur distancën dhe vizionin e natës u arrestuan dje në mëngjes në zonën e Merdare, në Serbinë qendrore.

Ministri i Brendshëm serb Ivica Daçiç tha dje se inkursioni i zyrtarëve të SHPK-së dy Serbinë qendrore është një shkelje drastike të Marrëveshjes Tekniko-Ushtarake Kumanovë 1999 vit./CyberNews-Al.blogspot.com

0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=