Protection by: BloodyCoder Alb | KWG | GlobalSec | PentaSEC

KWG-Crew Ne Ruajtje Te Webfaqes Kosovoare.

Pas Sulmit Kibernetik qe beren Hakeret Brazilian te thirrurr :
" HighTech Brazil HackTeam " Grupi i hakersave Kosovar morri nje vendim qe ta rimarim nen kontroll faqen
.
Te cilen sulmuan ata ; KWG CREW e ka ne dor faqen por Grupi i hakersave brazilian kan fshir gjithqka tek /administrator/ dhe gjera te tjera ! po mundohemi tasht tek CPANEL ! qe te nderhyjm dhe ta rikthejm faqen me BACKUP ! ne gjendjen e me parshme !
Foto E Derguar Nga Nje Antar i KWG./CyberNews-Al.BlogSpot.Com
Foto E Derguar nga antari "Misteriozi Pirat"

0 Komente:

Post a Comment

=> CyberNews AL <=